Wizz Air va zbura din Craiova si catre Paris si Venetia

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare operator aerian din România, a anunțat că va lansa două noi rute de pe aeroportul din Craiova, către Paris (Beauvais) și Veneția (Treviso), ambele cu începere din martie 2017, cu două curse săptămânale.

Primul zbor al companiei maghiare a decolat de la Craiova spre Londra Luton în 2013. Ulterior, firma a lansat mai multe rute cu tarife reduse spre destinații Roma , Milano, Bologna (Italia) și Barcelona (Spania). Odată cu noile zboruri spre Paris și Veneția, Wizz Air oferă acum 7 rute spre 4 țări, din Craiova. În 2015 Wizz Air a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova.

În 2016, operatorul aerian a anunțat că va începe 30 de noi rute care leagă România de restul Europei, inclusiv ruta internă între București și Cluj-Napoca. În cele 12 luni care s-au încheiat pe 31 august 2016, Wizz Air a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri din și spre România.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operând o flotă de 73 de aeronave Airbus A320 și A32. Compania oferă mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 129 de destinații din 38 de țări.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*