10 unitati de cazare in Budapesta sub 100 de lei/noapte/persoana

Budapesta este una dintre cele mai stralucitoare si elegante capitale ale Europei. Cu cladiri impunatoare, un sistem de transport public foarte bine pus la punct si numeroase puncte de atractie turistica, Budapesta este cel mai vizitat oras al Ungariei.

Pe langa toate cele mentionate mai sus, Budapesta s-a remarcat si datorita potentialului turistic urias al bailor termale din zona. Daca te-ai decis sa vizitezi acest oras si nu stii unde te poti caza cu bani putini, echipa HotelGuru.ro vine in ajutorul tau cu 10 unitati de cazare din Budapesta pentru care vei plati mai putin de 100 de lei pe noapte de persoana.

1. Pensiunea Jade

Pensiunea Jade este situata la mica distanta de aeroport si in apropiere de statia de metrou numarul 3. Unitatea de cazare dispune de 17 locuri si printre facilitatile gratuite de care se pot bucura oaspetii pensiunii se numara accesul la internet si posibilitatea parcarii masinii personale intr-un loc supravegheat.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 91 de lei pentru doua persoane.

2. Hotelul Pesti

Hotelul Pesti se afla intr-o zona suburbana a orasului Budapesta intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi. Hotelul dispune de un numar total de 53 de locuri de cazare si ofera posibilitatea de a veni insotit de animalele de companie.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 96 de lei pentru doua persoane.

3. Hostelul City Rooms

Hostelul City Rooms se afla in apropierea celei mai cunoscute strazi din Budapesta, chiar in centrul orasului. La doar 600 de metri de Piata Mare si 300 de metri de statia de metrou, Hostelul City Rooms imbina cu succes elementele unei unitati de cazare ideale: amplasare excelenta, preturi mici si conditii bune.

Cu un total de 13 locuri dispuse in cele 6 camere ale hostelului, City Rooms este locul de cazare perfect pentru un weekend cu prietenii petrecut in Budapesta.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 110 lei pentru doua persoane.

4. Hostelul Zsofi’s House

In nordul orasului, la numai un kilometru de cladirea Parlamentului, Hostelul Zsofi’s House isi deschide larg usile pentru turistii in cautare de cazare. In cele 5 camere ale hostelului pot fi gazduite 17 persoane, ce beneficiaza de acces gratuit la internet.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 118 lei pentru doua persoane.

5. Hostelul A + A

Daca esti in cautarea unui loc de cazare accesibil, situat in zona de sud a orasului, hostelul A+A este una dintre cele mai indicate optiuni. La numai 400 de metri de statia de metrou si 1.5 kilometri de Piata Mare, hostelul A+A te intampina cu 5 camere frumos amenajate.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 160 de lei pentru doua persoane.

6. Hotel Palota***

Situat in apropierea orasului Budapesta, intr-o zona linistita, potrivita pentru un concediu relaxant cu familia, hotelul Palota pune la dispozitia turistilor 25 de camere dotate cu televizor si baie privata. Desi nu se afla in centrul orasului, nu ai nevoie decat de o calatorie scurta de aproximativ 15 minute pentru a ajunge la toate obiective turistice importante din Budapesta.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 142 de lei pentru doua persoane.

7. Pensiunea Duna-Party

Pensiunea Duna-Party se afla la 8 kilometri de centrul orasului Budapesta, pe malul Dunarii. Pensiunea dispune de 10 camere duble si o gradina special amenajata pentru oaspeti, unde te poti relaxa in voie alaturi de cei dragi.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 147 de lei pentru doua persoane.

8. Hostelul Gregersen Art Point

Cladirea moderna din centrul orasului a hostelului Gregersen Art Point este situata la numai un kilometru de Muzeul National Maghiar. Unitatea de cazare este potrivita atat pentru tinerii aflati intr-o calatorie scurta in care doresc sa descopere cele mai importante puncte de atractie turistica ale orasului, cat si pentru cupluri care decid sa vina insotiti de cei mici.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 183 de lei pentru doua persoane.

9. Hostelul Downtown Oasis

Continuam seria unitatilor de cazare cu preturi sub 100 de lei de persoana pe noapte cu o alta locatie ideala pentru familiile cu copii. La hostelul Downtown Oasis cei mici beneficiaza de scaune speciale pentru masa si patut portabil pentru a se bucura de o experienta cat mai placuta.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 139 de lei pentru doua persoane. La cerere, se poate aduce in camera un patut portabil, iar pretul va fi de 151 de lei pentru trei persoane pentru o noapte de cazare.

10. Gerand Hotel Ventura ***

Gerand Hotel Ventura din Budapesta dispune de 149 de camere placut mobilate si confortabile. In incinta hotelului poti servi mancarea traditionala ungureasca si poti sa iti parchezi linistit masina personala in curte.

Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de 155 de lei pentru doua persoane.

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 18 – 19 aprilie 2017 si sunt valabile astazi, 22 martie 2017.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*