Ryanair a ajuns la 100.000 de clienţi pe ruta Timişoara-Bucureşti şi scoate la vânzare bilete la 5 euro

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, a ajuns la 100.000 de clienţi transportaţi pe ruta Timişoara – Bucureşti, din momentul în care Ryanair şi-a deschis prima sa bază în România, la Timişoara, în septembrie 2016, conform unui comunicat transmis de companie.

Compania scoate la vânzare locuri la tarif promoţional, din Timişoara, la preţuri începând de la doar 4,99 euro pentru călătorii în mai. Aceste locuri, la tarif redus, sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Duminică (30 aprilie). Compania aeriană operează zboruri spre Bruxelles, Milano Bergamo, Berlin , Dusseldorf, Frankfurt Hahn, Londra şi Bucureşti.

„Ryanair este încântată să celebreze transportarea a 100,000 de clienţi pe ruta Timişoara – Bucureşti, de la primul zbor, în septembrie anul trecut. Clienţii români şi vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute din Timişoara şi trebuie să se aştepte în continuare la noi îmbunătăţiri, totul pentru că Ryanair continuă să crească puternic în Timişoara şi România” , a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*