Topul companiilor aeriene 2017 InvestTravel.ro

InvestTravel.ro propune calatorilor romani primul top al companiilor aeriene realizat in Romania din perspectiva experientei clientului. Atunci cand planificam o calatorie, fie ea prima sau una dintre multe altele, pentru fiecare dintre noi e importanta recomandarea celor care au impartasit experiente similare celei pentru care ne pregatim.

In anii trecuti, topurile realizate in Romania privind serviciile de transport aerian au fost generate din perspectiva numarului de locuri, sau de destinatii, vizand mai putin feedback-ul din partea calatorilor. Capacitatea sau varietatea destinatiilor sunt criterii importante, dar mai importanta decat cifrele, la nivelul fiecaruia dintre noi, este satisfactia clientilor si modul in care acestia se simt tratati pe parcursul unei calatorii.

Topul roman al companiilor aeriene este rezultatul unei cercetari realizate de site-ul specializat in rezervari de bilete de avion, InvestTravel.ro, cercetare care a vizat toti calatorii care i-au folosit serviciile. Clientii din Romania ai liniilor aeriene interne si internationale au fost invitati sa raspunda la chestionarul trimis de InvestTravel.ro

Acesta a inclus mai multe aspecte ale satisfactiei unui calator in ceea ce priveste zborul cu o companie, printre care se numara: transportul bagajelor, respectarea orarului, serviciile la bord, sau spatiul pentru picioare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*