Un antreprenor din transporturi vrea să facă 2 hoteluri în Vama Veche şi Năvodari

Ion Comuşi, proprietarul compa­n­iei de transport rutier de per­soane CDI Transport Intern şi Internaţional din Ca­pitală, una din cele mai mari firme de pe piaţa de profil, cu afa­ceri de 38 de milioane de lei anul trecut, spune că are în plan dez­­voltarea a do­uă ho­teluri pe litoralul ro­mânesc, o in­ves­­tiţie de cel puţin 4 mil. euro.

„Am cumpărat tere­nuri în Nă­vo­­dari şi Vama Veche, lu­crăm la proiec­tul pentru do­­uă hote­luri în aceste sta­ţiuni. Inves­ti­ţia, pe care o estimăm la cel puţin 4 mi­lioa­ne de euro, se va face din credite ban­care“, a de­cla­rat omul de afaceri pentru ZF. În zona de nord a litora­lu­lui, în sta­ţiu­nea Năvodari, cele mai mari in­ves­tiţii în turism au fost fă­cute de omul de afa­ceri Mohammad Murad, în complexul Phoenicia Holiday Resort.

Anul trecut, hotelierii de pe lito­ralul românesc spuneau că au avut cel mai bun sezon, cererea pentru cazare fiind în creş­tere în con­diţiile tensiunilor din Tur­cia, care au speriat turiştii.

Anual, în staţiunile de pe litoralul ro­mânesc îşi petrec vacanţa peste un mi­lion de turişti români, în cele 120.000 de locuri de cazare în unităţile turistice din judeţul Constanţa .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*