Grupul hotelier Orbis anunță intrarea in Slovenia cu două hoteluri în Maribor

Orbis Hotel Group, partener în Europa de Est al AccorHotels, intră în Slovenia prin semnarea unui acord de franciză pentru două hoteluri în Maribor. În urma parteneriatului, hotelurile poziționate în centrul orașului vor deveni parte a unui grup global cu peste 4.200 de hoteluri în 95 de țări.

“Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu un portofoliu 120 de proprietăti. Dezvoltăm în continuare rețeaua noastră de hoteluri sub mărcile AccorHotels, predominant prin parteneriate cu investitori puternici, inclusiv prin intrarea pe noi piețe. Odată cu deschiderea Mercure și ibis Styles Maribor City Center, Slovenia va fi a 12-a tară în care suntem prezenți, consolidând și mai mult poziția noastră de lider în regiune.

Sosirea Mercure și ibis Styles în Slovenia, branduri internaționale cunoscute și apreciate, confirmă dinamismul strategiei noastre de dezvoltare”, a declarat Irek Weglowski, vicepreședinte al Consiliului de administrație al Orbis. Hotelul Piramida, ce oferă 76 de camere, se va alătura rețelei Mercure, iar hotelul Orel, cu 71 de camere, se va alătura rețelei ibis Styles începând cu anul 2018.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț hotelier din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 tari: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*