Cele mai bune destinatii de concediu pentru anul 2017

Se poate ca odata cu sosirea lunii iunie sa fi intrat deja in alerta pentru vacanta din acest an. De obicei cele mai grozave vacante sunt cele din vara, asadar este posibil sa fii deja in cautare de destinatii de concediu pentru acest an.

Pentru ca nu vrei sa intri in faliment si nici sa te simti limitat in zilele tale libere, iti propun cateva idei de locatii fantastice in care iti poti petrece vacanta din 2017.

Destinatii de concediu pentru fiecare buzunar

destinatii de concediu

Cehia

Nu este chiar atat de scump sa calatoresti in Cehia, sa isi gasesti o cazare buna si sa prinzi un bilet de avion la pret bun pe timp de vara. Exista atatea agentii care vin cu oferte extraordinare de travel, cu transport, cazare si chiar si masa.

Odata ce te gandesti la Cehia, nu se poate sa nu spui Praga si sa nu iti doresti sa vizitezi toate atractiile turistice ale acestui loc grozav. Te poti plimba pe Charles Bridge, poti vizita si lua masa in Orasul Vechi sau poti admira Ceasul Astronomic din piata centrala. Si muzee vei gasi la tot pasul, de la Muzeul Berii la Muzeul de Ceara si pana la Muzeul de Ciocolata – toate te asteapta sa le treci pragul si sa simti o particica din Cehia.

destinatii de concediu

Bulgaria

Da. Poate ca este aproape de Romania si poate ca nu ti-a trecut prin cap niciodata ca ai putea sa-ti petreci vacanta acolo. Insa, gandeste-te mai bine. Daca in calatoriile tale cu masina, ai trecut cel putin prin Bulgaria, atunci iti vei dori sa o vizitezi ca la carte. Mai mult decat atat, litoralul bulgaresc este, pe timp de vara, mult mai atragator decat cel romanesc. Iar marea … aceeasi.

Nici nu este scump de gasit cazare iar de transport nici nu trebuie sa te gandesti la avion, deoarece vei putea ajunge unde doresti cu masina personala sau chiar cu autocare speciale.

destinatii de concediu

Polonia

Una dintre cele mai putin discutate destinatii de concediu din Europa, pe langa alte tari micute, este Polonia. Insa, ceea ce este mai putin atractiv pentru unii, poate fi o adevarata comoara pentru tine. Gandeste-te ca nu vei intalni prea multi turisti galagiosi si te vei putea bucura de vacanta alaturi de familie sau de prieteni in tihna.

Si aici, datorita site-ului de cazari Airbnb, poti gasi camere bune de locuit pe timpul concediului tau la preturi in jur de 30 de euro pe noapte. Poti chiar manca in restaurante cotate cu stele Michelin, unde un meniu poate fi intr-adevar cam cat doua nopti de cazare, insa extraordinar de bun si variat.

O vacanta in Europa poate fi pe bugetul tau daca stii ce destinatii de concediu sa alegi si iti faci bine planurile inainte de a pleca de acasa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*