Oferte din Bulgaria, Palestina si Cuba la Targul de Turism al Romaniei

La Târgul de Turism al României, vizitatorii vor face un adevărat tur pe toate continentele, timp de patru zile având ocazia să se informeze şi să aleagă vacanțe și călătorii potrivite bugetului și stilului de viață pe care-l au. Cuba, Palestina şi Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turişti şi călători, fiind ţări care au statutul de participanţi oficiali ai evenimentului.

La eveniment se vor oferta atât destinaţii binecunoscute precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, cât şi oferte către destinații exotice: Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles etc.
 

De la târg nu lipsește turismul de aventură, ofertele în cazul acestuia fiind adresate grupurilor între 6 și 10 persoane, spre destinații necunoscute sau inaccesibile turiștilor de masă. Printre
aventurile oferite curajoșilor de către Extreme Travel se numără cele în Africa Australă (circuit prin Namibia, Botswana și Zimbabwe), în Caraibe (circuit în Trinidad & Tobago și St. Lucia) sau în Madagascar.

Vacanţe cu discount-uri semnificative

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanţele se ofertează la costuri foarte avantajoase față de alte perioade ale anului, atât în privinţa transporturilor, cât şi a cazărilor. Companiile şi agenţiile de transport vin cu nenumărate bonusuri, carduri de fidelitate şi aplicaţii web care să ofere publicului accesul la vacanţe potrivite scopului şi bugetului călătoriei fiecăruia.

Tur-operatori de prestigiu din Italia si Spania, primele participări la Târgul de Turism al României

Pe parcursul zilelor de eveniment se remarcă: – participarea în premieră a tur-operatorului spaniol Jolidey. Acesta promovează vacanțe în insulele: Maldive, Mauritius și Caraibe, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață, incluzând servicii complete: tururi cu ghid în limba română, companie aeriană proprie, hoteluri proprii.

– participarea în premieră a tur-operatorului Maremania, cu oferte ce cuprind cele mai bune servicii și resort-uri pe destinația Sardinia. Compania reprezintă un punct de referință pentru toți operatorii specializați în vacanțe de lux în Sardinia. 
– ofertele de Revelion 2018 în Malta, promovate de Malta Travel, la care cei interesați au acces chiar si prin înscrieri timpurii (early booking), având parte de cazare și mic dejun pentru 5 nopți, pornind de la 460 de euro/persoană. – pachetele turistice cu destinația Iordania, promovate de Movenpick Travel și care cuprind: oferte speciale de Revelion 2018 și sejururi low-cost la Marea Roșie (Aqaba, Iordania), cu prețuri începand de la 285 eur/persoană.  
– pachetele charter 2018 (reduceri de tip smart early booking) în: Antalya, Grecia, Tunisia, Egipt, ofertate de tur-operatorul Kusadasi, care vine la târg și cu oferte de Revelion 2018 în: Antalya, Dubai, Egipt.

– Ofertele agenției Neotour, ce cuprind:
– sejururi la ski, petreceri de Crăciun și Revelion; – early-booking, între 10% și 35%, pentru ofertele de vară în stațiunea Nei Pori (Grecia), cu prețuri pornind de la 95 de euro/persoană; – oferte pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă (de la 177 de euro/persoană) și a celor pascale (de la 112 euro/persoană) în Bulgaria. – city-break-uri la prețuri avantajoase în: Barcelona, Roma, Londra și Istanbul Neotour oferă posibilitatea vizitatorilor Târgului de Turism al României de a participa la o tombolă, unde pot câștiga: 1 sejur de 7 nopți în Nei Pori (Grecia), pentru 2 persoane și 1 weekend (2 nopți) la Tohanu Nou (zona Bran), pentru 2 persoane, în cameră dubla cu mic dejun inclus.
– programe fly & drive în Statele Unite, city break-uri, sejururi pentru seniori, circuite pe toate continentele, ofertate de agenția Amaryllis;
– circuite în: Franța (Provence-Languedoc), Italia (Puglia tradițională, peninsula Salento, Toscana-Cinque Terre, Ischia-Amalfi, Veneția), Macedonia-Serbia și sejururi: Albania, Portugalia (Madeira, Lisabona) etc., toate oferite de TOTAL REISEN & JAGD;
Oferte ale companiilor de transport: CFR Călători are pe parcursul zilelor de târg:
– 45% reducere la biletele de tren în trafic intern, emise la standul CFR Călători, pentru trenurile cu regim de rezervare;
– vouchere care ofera 45% reducere la cumpărarea biletelor de tren, valabile pana la data de 15.12.2017  (biletele pot fi valabile pana la data de 14 ianuarie 2018); – Nou!!! din 16 noiembrie 2017, intră pe piață Cardul TrenPlus GOLD (250 de lei), pe baza căruia se pot achiziționa bilete de tren timp de 1 an cu 40% reducere;  – promoția Interrail, pentru călătoria cu trenul în Europa. Până la data de 31 decembrie 2017, călătorii pot beneficia de 15% reducere la: pass-urile Interrail Global şi la unele pass-uri One Country; – reduceri la Trenurile Zăpezii; – alte oferte pentru calatoria cu trenul în România și în Europa; – pentru agențiile de turism autorizate cavânzători de bilete CFR Călători se acordă comisioane de pana la 8%, în funcție de volumul vânzărilor.
Compania Blue Air va fi prezentă la eveniment cu un stand de prezentare a serviciilor și a pachetelor atractive pregătite atât pentru agențiile de turism, cât și pentru clienții direcți.
TAROM Tours vine pe parcursul zilelor de târg: – reduceri tarifare pe cursele interne si externe;
– un număr mare de vouchere pentru viitorii pasageri, precum și pachete turistice.
– oferte pentru piețele de Crăciun din marile orașe europene, printre care se numără: AMMAN – de la 225 Euro (3 nopți), AMSTERDAM – de la 235 Euro (2 nopți), BARCELONA – de la 264 Euro (2 nopti), BEIRUT- de la 230 Euro (3 nopți), BELGRAD – de la 161 Euro (2 nopți), BUDAPESTA – de la 179 Euro (2 nopți), HAMBURG – de la 248 Euro ( 2 nopți), LARNACA – de la 204 Euro (3 nopti), LONDRA – de la 219 Euro ( 2 nopți), MADRID – de la 238 Euro ( 2 nopți), MUNCHEN – de la 268 Euro (2 nopți), NISA – de la 255 Euro (3 nopți), PARIS – de la 265 Euro (2 nopți), PRAGA – de la 166 Euro (2 nopți), ROMA – de la 179 Euro ( 2 nopți), SALONIC – de la 180 Euro (2 nopți).
– ofertele speciale pentru petrecerea REVELIONULUI 2018 cu TAROM Tours, dintre care se pot aminti: AMSTERDAM – 4 nopti, pornind de la 375 euro/persoană; ATENA – 4 nopți (29 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018), de la 151 euro/persoană; ISTANBUL – 4 nopți (29 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018), de la 191 euro/persoană; PARIS – 4 nopți (29 decembrie 2017–2 ianuarie 2018), de la 336 euro/persoană.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României (www.targuldeturism.ro) va avea loc între 16 şi 19 noiembrie 2017, în Pavilioanele C1, C2 şi C3 ale Centrului Expoziţional Romexpo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*