Romanii sunt interesati de croaziere in jurul lumii, de peste 19.000 de euro

Românii amatori de călători caută vacanțe inedite, cum ar fi croazierele în jurul lumii, care durează peste patru luni de zile și costă peste 19.000 de euro, a declarat pentru News.ro Antonio Nițu, directorul general al Aerotravel, una din cele mai mari agenții de turism din România.

Compania a lansat o croazieră de 120 de zile, cu plecare din portul Civitavecchia, Italia, pe 4 ianuarie și întoarcere pe 2 mai, în același loc.

Pachetul include cazarea la bordul navei de croazieră în funcție de cabina aleasă, toate mesele la bordul navei, dar și 15 excursii opționale.

Navele de croazieră vor opri practic pe toate continentele. Între destinațiile în care ajunge vasul sunt: Italia, Franța, Spania, Portugalia, Caraibe, Columbia, Panama, Costa Rica, Mexic, SUA, Noua Zeelandă, Australia, Singapore , Malaezia, Thailanda, India, Maldive, Emiratele Arabe Unite, Oman, Egipt, Grecia.

”Există cereri pentru croazierele în jurul lumii. Oferte inedite vor exista totdeauna pentru turiști. Orice ne-ar cere un client, noi trebuie să avem și să-i putem oferi toate rezervările în cinci minute (în cel mai scurt timp sau conform standardelor Lufthansa City Center, pe care le respectăm)”, a arătat Antonio Nițu.

Acesta afirmă că există și croaziere all inclusive în care costurile pentru o zi sunt ”mai mici decât dacă ai sta acasă”, spune Nițu.

”O astfel de croazieră se lansează o singură dată sau de două ori pe an. Mai mult, în perioada următoare, vom lansa și alte croaziere de și mai lungă durată”, spun reprezentanții Aerotravel.

La nivelul anului 2016, Aerotravel a vândut 2.800 de croaziere, din care 400 erau numai în Caraibe.

Aerotravel este una din cele mai mari agenții de turism din România cu vânzări cumulate de 151 milioane lei în 2016, pentru cele trei companii din grup.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*