Agentia de turism a Wizz Air a crescut substantial numarul vacantelor vandute romanilor

Peste 7.000 de români, de aproape șapte ori mai mulți decât anul trecut, și-au planificat călătorii sau sejururi prin agenția de turism a companiei aeriene low cost Wizz Air. Clienții agenției au preferat Italia, Spania și Malta.

În 2016 platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, ce oferă bilete de avion și hotel în rețeaua Wizz Air, dar care în același timp pune la dispoziția clienților posibilități de cazare, a înregistrat un total de 71.000 de pasageri în întreaga rețea, cu 66% mai mult față de anul trecut. În același timp, clienții din România reprezintă 10% din totalul pasagerilor ce au ales să-și rezerve vacanțele sau city-break-urile cu Wizz Tours. Pe de altă parte, în 2016 aceeași platformă de călătorii a vândut în România cu 650% mai multe pachete de călătorii decât anul precedent.

Wizz Tours oferă peste 30.000 de locuri de cazare, de la apartamente pentru bugete mai reduse până la hoteluri de lux de 5 stele, dar și peste 150 de destinații. Suma maximă plătită pentru un pachet zbor și cazare a fost de 4.400 de euro, iar cea minimă de 25 de euro, în timp ce valoarea medie a unei rezervări pe site-ul wizztours.ro a fost de 570 de euro sau 244 de euro de persoană. Aproximativ 45% dintre turiști au preferat hoteluri de 3 stele și 33% pe cele de 4 stele, iar vacanțele au avut o durată medie de 4,3 nopți.

Într-un clasament al destinațiilor preferate de români, Roma ocupă primul loc urmată de Malta, Dubai , Barcelona , Cipru, Veneția, Lisabona, Paris , Milano și Londra . În același timp, top 10 al țărilor favorite arată astfel: Italia, Spania, Malta, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Portugalia, Franța, Marea Britanie, Suedia și Ungaria.

Wizz Tours este o platformă de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion și hotel în rețeaua Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est. Wizz Tours furnizează o largă varietate de pachete de călătorii, atât pentru relaxare, cât și pentru afaceri, city-break-uri, sau vacanțe de vară și de iarnă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*