Calatoriile cu avionul in lunile ianuarie si februarie, printre cele mai ieftine din an

Pentru călătorii care preferă să își organizeze vacanțele din timp, lunile ianuarie si februarie sunt printre cele mai ieftine din an. Pe de o parte, biletele de avion cu perioada de călătorie în luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decât media prețului biletelor în restul anului, iar, pe de altă parte, în luna ianuarie, companiile aeriene lansează cele mai mari promoții din an.

Luna decembrie este cunoscută drept cea mai scumpă și aglomerată lună pentru călătoriile cu avionul. Creșterea numărului celor ce își doresc să meargă acasă de sărbători sau a celor ce caută să petreacă sărbătorile departe de casă a adus cu sine și cele mai mari prețuri la biletele de avion de pe parcursul întregului an.

Click aici pentru a accesa Vola.ro!

Luna ianuarie, în schimb, aduce cele mai ieftine zboruri de pe parcursul întregului an și, totodată, cele mai mari promoții la biletele de avion.

Astfel, dacă în alte luni ale anului prețul mediu al unui zbor spre Roma este de 20 euro dus – întors, în luna ianuarie turiștii au posibilitatea să își achiziționeze un bilet de avion cu până la 50% reducere. Situația se repetă și în cazul altor destinații-vedetă pentru turiștii români precum Londra , Milano, Paris și altele. Per total, dacă optează să călătorească în luna ianuarie, turiștii români pot lua bilete cu până la 40% mai ieftine decât în restul anului, anunță agenția online.

Dincolo de prețurile considerabil mai mici pentru călătorii în lunile ianuarie și februarie, călătorii împătimiți se pregătesc și de cele mai mari reduceri din an la biletele de avion, care sunt implementate de companiile aeriene în prima parte a lunii ianuarie.

″Luna ianuarie s-a împământenit printre turiști și companii aeriene drept luna cu cele mai mari reduceri la bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene au promoții încă din primele zile ale anului cu până la 50 – 60% reducere”, a declarat Daniel Truică, CEO Vola.ro.

Potrivit agenției, destinațiile externe cele mai cerute de turiștii români vor rămâne și în anul 2017 Londra, Roma, Milano și Paris. Dintre destinațiile interne, cererea de bilete pentru Cluj va crește considerabil, în special datorită companiilor low cost care vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu.

În cazul city break-urilor, Roma se clasează în topul preferințelor clienților Vola.ro și în 2017. Barcelona și Paris sunt următoarele două variante în ordinea popularității. În topul destinațiilor de city-break se mai află Dubai și Lisabona.

Vola.ro este una dintre cele mai mari agenții online de turism din România și este este prima companie din țară care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, in Europa Centrala. În 2015, Vola Romania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 42,47 milioane de euro, inregistrand o crestere de 54% fata de 2014, iar la nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 63,25 milioane de euro.

Anul trecut, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot și Vector Watch.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*