Cat ne costa lectiile de schi in statiunile de pe Valea Prahovei

Iti place iarna la munte, dar nu stii ce altceva sa faci in afara de o plimbare cu sania trasa de cai, o tura cu ATV-ul sau o bataie zdravana cu bulgari? Nu te uita cu invidie la cei care schiaza pe partii – chiar daca tocmai ai vazut un copil care face slalom pe schiuri. Ia-ti inima in dinti si inscrie-te la o scoala de schi, caci ai de unde alege.

Pe Valea Prahovei, in Sinaia, Busteni si Azuga sunt peste 150 de monitori de schi de la care poti invata si tu. Noi iti dam mai jos niste detalii cu ajutorul carora poti sa-ti faci o idee despre cat te-ar costa lectiile de schi. Alege varianta in care sa platesti cateva lectii de schi si nu te increde in cei ce spun ca poti sa inveti si singur. In primul rand, un instructor de schi iti ofera o siguranta pe partie atat tie, cat si copilului tau, te ajuta sa-ti invingi frica de necunoscut, inveti mai repede si – ceea ce este foarte important – corect!
Deci, ne vedem pe partie!

Sinaia – „La Monitori”

Telefon: 0723.575.874
e-mail: info@skiromania.ro

Despre statiunea Sinaia se spune ca este cea mai buna pentru practicarea schiului: are cele mai bune partii si, datorita altitudinii mari, Sinaia beneficiaza de cel mai lung sezon de schi din tara (dureaza pana in aprilie).
Scoala „La Monitori” organizeaza cursuri de schi si snowboard, individuale si de grup, pentru orice categorie de varsta. Toti instructorii acestei scoli sunt certificati AMPSR (Asociatia Monitorilor de Schi Profesionisti din Romania), de categoria I sau II.

Lectii private:
120 lei/ora (100 lei/ora pentru a doua persoana) – instructor cat.I
100 lei/ora (90 lei/ora pentru a doua persoana) – instructor cat.II

Lectii de grup (minim 3 persoane):
90 lei/ora – instructor cat.I
80 lei/ora – instructor cat.II
Preturile nu includ transportul pe cablu, echipamentul de schi, masa si asigurare.

Busteni – “Invat sa schiez”

Telefon: 0726.474.717
e-mail: office@felicitydtp.ro

Nu crezi ca vei putea invata sa schiezi in doar patru zile, cate patru ore pe zi? Ei bine, instructorii de schi de la scoala “Invat sa schiez” din Busteni iti garanteaza acest lucru. Cursul lor este unul intensiv, care pleaca de la ideea ca este important sa facem ceva constructiv in fiecare secunda a vietii noastre. Chiar daca vei alege programul lor (4 ore/zi, timp de 4 zile) sau vei opta pentru o varianta proprie (cate o ora de curs, sau mai multe, pe parcursul mai multor zile), instructorii spun ca dupa 16 ore de curs vei deveni un schior foarte bun, care poate cobori elegant pe orice partie medie din tara sau strainatate.

Lectii private:
80 lei/ora*

Lectii de grup (maxim 6 persoane):
40 – 60 lei/persoana/ora*

*sesiunea de curs este de 50 de minute
Preturile nu includ transportul pe cablu, echipamentul de schi, masa si asigurare.

Azuga – “Active Travel”

Telefon: 0729.321.515
e-mail: office@activetravel.ro

Agentia de turism Active Travel din Brasov ofera lectii de schi cu instructori de schi acreditati de AMPSR, membru International Ski Instructor Association. Tarifele pentru sezonul de schi 2014 – 2015 sunt urmatoarele:

Lectii individuale:
100 lei/persoana (o ora/zi, una – doua zile)
80 lei/persoana (o ora/zi, peste 6 zile)
80 lei/doua persoane (4 ore/zi, una – doua zile)
60 lei/doua persoane (4 ore/zi, peste sase zile)

Lectii de grup (minim 3 persoane):
50 lei/persoana (1 – 5 zile)
40 lei/persoana (peste 6 zile)

Preturile nu includ transportul pe cablu, echipamentul de schi, masa si asigurare.

Predeal – “Radu Travel”

Telefon: 0722.889.019
e-mail: brasov23radu@yahoo.com

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre lectiile de schi oferite de profesorul de sport Radu Trusca (alias Radu Travel), poti suna la numarul de telefon de mai sus. Noi iti putem spune ca agentia organizeaza pe toata Valea Prahovei cursuri de schi si chiar tabere de schi chiar si pentru copii de gradinita. Iata care sunt tarifele pentru acest sezon:

Lectii individuale:
75 lei/persoana/ora (extrasezon)
90 lei/persoane/ora (sezon)
120 lei/persoana/ora V.I.P. (monitor de categorie superioara)

Lectii de grup:
60 lei/ora (doua persoane)
50 lei/ora (3 – 4 persoane)
35 lei/ora (5 – 8 persoane)
La cursuri de peste 10 ore platite in avans primiti 2 ore gratis.
Preturile nu includ transportul pe cablu, echipamentul de schi, masa si asigurare.

Week-end la schi, pe Valea Prahovei

Telefon: 0724.291.355
e-mail: adventuresports.ro@gmail.com

Echipa de monitori de schi Adventure Sports, formata din tineri dinamici, binedispusi si plini de farmec, te va ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase experiente pe zapada. Merita sa-ti petreci o zi de schi impreuna cu ei sau, de ce nu, un week-end intreg? Asa vei avea mai mult timp sa inveti tehnicile importante si cristianele, dar si de distractie. Cei de la Adventure Sports iti propun doua variante de week-end la schi:

Varianta I:
500 lei/persoana – oferta include 8 ore de schi (2 vineri, 4 sambata, 2 duminica sau 4 sambata si 4 duminica), filmare, poze si analiza cursului pe DVD, echipamentul de schi (clapari, schiuri, bete, casca).

Varianta II:
550 lei/persoana – oferta include 10 ore de schi (4 vineri, 4 sambata, 2 duminica sau 5 sambata si 5 duminica), filmare, poze si analiza cursului pe DVD, echipamentul de schi (clapari, schiuri, bete, casca).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*