Wizz Air va lansa pe 19 iunie o ruta noua, din Craiova spre Tel Aviv

Wizz Air va lansa pe 19 iunie o nouă rută, din Craiova spre Tel Aviv, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, lunea şi vinerea. În plus, va creşte şi frecvenţa zborurilor spre Tel Aviv din Bucureşti, la şase/săptămână, începând cu luna iunie şi zilnic din septembrie.

Pasagerii WIZZ care plănuiesc să-şi petreacă vacanţa în această destinaţie specială îşi pot rezerva biletele pe wizzair.com de la doar 179 lei, în anumite condiţii.

„Astăzi suntem fericiţi să aducem veşti bune pasagerilor din România: lansarea rutei la preţ redus din Craiova spre Tel Aviv, cu începe din luna iunie. Mai mult decât atât, zborul din Bucureşti spre acelaşi însorit Tel Aviv va deveni, din septembrie, zilnic. Întotdeauna venim în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, iar acum WIZZ oferă zboruri directe spre capitala Israelului de pe patru aeroporturi din România. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, continuăm să ne extindem reţeaua în permanentă creştere, prin furnizarea de cele mai mici preţuri posibil pentru pasagerii noştri, precum şi prin oferirea de servicii excelente”, a declara Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Tel Aviv devine disponibilă de la patru aeroporturi din România, inclusiv Cluj-Napoca şi Iaşi.

Wizz Air oferă acum 134 de rute spre 20 de ţări din toată Europa, de pe zece aeroporturi locale. În 2017, 16 noi rute spre zece ţări vor fi lansate, spre destinaţii populare cum ar fi Lamezia Terme din Bucureşti, Veneţia Treviso şi Roma Ciampino din Suceva, precum şi Malta şi Larnaca din Cluj-Napoca. Echipa Wizz Air din România numără peste 750 de angajaţi direcţi, care îi întâmpină pe pasagerii companiei la bordul celor 21 de aeronave, inclusiv în cele 5 Airbus A321 ultra-eficiente, cu 230 de locuri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*