50% din romanii care merg in vacante in strainatate la vara si-au cumparat deja pachetele turistice

Aproape jumătate dintre turiştii români care intenţionează să plece în vacanţe la vară în străinătate au cumpărat deja sejururile, profitând de reduceri, potrivit Christian Tour, cea mai mare agenţie de turism din România.

Pentru pachetele cumpărate până în luna aprilie reducerile, companiile turistice fac reduceri de până la 35-40% din tariful integral în sezon.

În topul destinaţiilor alese de către români pentru vacanţele de vară cumpărate până la 31 martie, pe primul loc se află staţiunea turcească Antalya, urmată de insulele greceşti Rodos, Creta şi Zakynthos, potrivit Christian Tour.

“Până la începerea efectivă a sezonului pe toate destinaţiile touroperate anul acesta, adică 1 iunie, ne aşteptăm ca aproximativ 55-60% dintre turiştii amatori ai sezonului estival să-şi fi rezervat deja o vacanţă”, a declarat directorul general al Christian Tour, Marius Pandel.

Ca o tendinţă a ultimilor ani, insulele Mallorca şi Tenerife, care fac parte din Spania, au devenit o alternativă viabilă la destinaţiile deja intens frecventate de români din Grecia şi Turcia, spun reprezentanţii agenţiilor turistice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.