Complexul Vox Maris din Costinesti are 98% din locurile de cazare rezervate in acest an

Complexul Vox Maris Grand Resort din Costineşti, cu o istorie de peste 50 de ani, a ajuns deja la un grad de rezervare al locurilor de cazare de 98%, hotelul aşteptând grupuri de turişti şi din Israel sau Polonia. Complexul se va deschide pe 5 mai.

„Complexul va fi deschis, în acest sezon, până pe 25 septembrie, iar gradul de ocupare realizat în urma rezervărilor este deja de 98%”, a declarat Bogdan Achiţei, directorul de marketing al complexului Vox Maris Grand Resort.

Complexul este operat prin intermediul societăţii Vox SA, controlată prin intermediul Vox International SRL de către Nicolae Năstase, 61 de ani, conform datelor de la Registrul Comerţului. Compania Vox a avut în 2015 ( ultimele date disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe) de 2,26 milioane de lei, un profit net de 52.000 de lei şi un număr mediu de nouă salariaţi.

Construit pe o suprafaţă de şapte hectare în urmă cu 57 de ani, complexul de 4 stele Vox Maris Grand Resort este situat staţiunea Costineşti.

Ansamblul de vile are o capacitate de 400 de camere duble sau twin, junior suite şi apartamente cu 2 şi 3 camere. Complexul Vox Maris Grand Resort deţine sală de fitness cu antrenor, teren de tenis de câmp, bowling, biliard, 3 piscine pentru adulţi şi una pentru copiii, jacuzzi, loc de joacă pentru copii, centru de conferinţe format din 11 săli.

Vox Maris Grand Resort poate găzdui evenimente de până la 1.000 de persoane, dispunând, de asemenea, şi de o parcare cu o capacitate de 500 de autovehicule.

[tp_hotel_widget hotel_id=712478 responsive=true subid=””]

Costineşti este una dintre cele mai importante staţiuni de tineret de la malul Mării Negre, aici fiind înregistrate 154 de unităţi de cazare, care au în total o capacitate de cazare de peste 6.000 de locuri, conform datelor de la Institutul Naţional de Statistică (INS).

„ (…) Costineştiul este o staţiune a tineretului cu un potenţial mare. În acest moment se lucrează la lărgirea plajei, care va aduce cu siguranţă o plus valoare staţiunii”, subliniază Bogdan Achiţei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*