Incepe Travel Smart Forum Cluj, evenimentul dedicat pasionatilor de tehnologie si calatorii

În era Facebook Live, Insta stories, Youtube sau Snapchat, momentele inedite din vacanţă devin amintiri share-uite cu prietenii doar cu un singur click. Travel Smart Forum Cluj aduce comunitatea din online în offline cu scopul de a inspira pe cei care vor să-şi transforme pasiunea pentru călătorii într-un obicei sau chiar un job full time.

Secolul tehnologiei a dezvoltat noi posibilităţi printre iubitorii de călătorii – cei pentru care decizia de a-şi lua o vacanţă în timpul săptămânii nu reprezintă un impediment – nomazii digitali. Sunt cei care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet și dorința de a descoperi lucruri, locuri şi oameni noi.

Cluj-Napoca, oraşul inclus de nenumărate ori de turiştii stăini în topul oraşelor pe care trebuie să le vizitezi, găzduieşte un nou eveniment dedicat iubitorilor de călătorii ce au „în sânge” tehnologia.

Travel Smart Forum Cluj 2017 abordează subiecte precum fashion de vacanță, travel tips&tricks, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită, sub tematica „Digital Nomads Travelling”.

Cine sunt speakerii?

Cei prezenţi la conferinţă vor participa la workshopuri susţinute de speakeri cu o vastă experienţă în domeniul turismului precum Mihaela Călușer (General Manager Wens Travel), Gürsel Kaya (Calista Luxury Resort Sales & Marketing Director), Florin Crișan (Reprezentant FlixBus) Dragos Birlea (Management consultant and executive coach), Simona și Alex (Nomazi digitali), Gloria Csiszer (MarComm Manager), Sandra Bendre (Fashion & Lifestyle Blogger), Dodo Mesaroș (vlogger), Gabriela Popescu (make-up artist si formator cursuri machiaj), Dan Carpov (Consiliul Judeţean Maramureş) Georgiana Spătaru (Inițiator retreat Conectare la Sine), Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sau Alexandra Crăciun (Owner Pinch Of Salt).

Punctele de discuţie atinse la Travel Smart Forum

Prima ediţie Travel Smart Forum Cluj 2017 propune subiecte de dezbatere care se află pe agenda oricărui pasionat de vacanţe şi călătorii. Evenimentul este structurat sub forma a patru paneluri de discuţie în care speakerii vor prezenta avantajele şi dezavantajele tehnologiei în vacanţe, idei de călătorii sau locuri memorabile şi ne vor da insight-uri din domeniu. Agenda completă a evenimentului poate fi cosultată pe adresa www.travelsmartforum.com/#agenda

Despre Conferința Travel Smart Forum

Travel Smart Forum are loc în 6 aprilie la The Office Cluj-Napoca, începând cu ora 16:00. Înscrierilele se fac până în data de 5 aprilie pe site-ul www.travelsmartforum.com/register, participarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile.

Travel Smart Forum 2017 este organizat de Libero Events în colaborare cu Nish Travel.

Libero Events este agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar și târguri: Touristica.

Nish Travel este agenția de turism, care a ales să facă un pas important în diferențierea serviciilor oferite. Activitatea și portofoliul de vacanțe au adiacent partea de travel marketing, care oferă comunității mai mult decât o destinație și un intinerariu. Oferim cunoștințe, sfaturi, alternative și feedback-ul unei comunități mereu conectate.

Companiile care au înțeles importanța pe care o are turismul și care sprijină evenimentul sunt:

Powered By: Calista Luxury Resort

Gold Partner: Wens Travel, Samsonite

Susținători: Mionetto, Casa Aris ,VisitMaramureș, Consiliul Județean Maramureș, Dagrino, Bujori în obrăjori

Parteneri Media: Lipa-Lipa, The Markers, InvestTravel.ro, Antreprenor în România, Jurnalul de Afaceri, Pagina de Transilvania, Pagina de Lifestyle, Turism Market, Undelucrăm, Cluju.ro, Zelist Monitor, Transilvania Business, Săcălătorim.ro, OrașulCluj.ro, Mujer, Jurnalul de Afaceri, Info Travel Romania, I Love Cluj, I Like Cluj, Fashi8n, Clujul de buzunar, ClujLife, Cluj.com, Business Club, Autentici.ro

Bloggeri oficiali: DyRogue, Ciulea, Teola

Contact: Libero Events
Cluj-Napoca – România
Str. Dostoievski, nr. 26-28
+0364 110 371
cristiana@liberoevents.com

5 Comments

  1. Excellent blog! Do you have any hints for aspiring writers?
    I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.

    Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed
    .. Any recommendations? Many thanks!

    Here is my website :: vpn coupon code 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*