Top 10 – insulele anului 2017

Cine nu viseaza la o vacanta exotica pe o insula cat mai putin populata, dar unde sa poata beneficia de tot confortul de acasa? Daca iti doresti sa ajungi pe o insula exotica anul acesta si nu stii inca pe care sa o alegi, nu trebuie sa iti faci foarte multe griji.

Destinatiile sunt din ce in ce mai variate, iar conditiile sunt excelente aproape peste tot. Lanturile hoteliere de lux de pe teritoriile unor tari cu o economie precara precum Indonezia sau Filipine si aparitia resorturilor au transformat cu totul peisajul urbanistic al zonei. Te poti relaxa in conditii excelente in apropierea plajei, fara sa fii deranjat de aglomeratia prezenta in marile orase.

Top 10 – insulele anului 2017

In functie de preferintele fiecarui turist, exista cate o destinatie perfecta pentru orice persoana care viseaza la o vacanta exotica. Daca iti doresti te relaxezi mai aproape de casa, poti sa gasesti destinatii interesante si in Europa nu trebuie neaparat sa calatorestii mii de kilometri pentru a te bucura de o plaja cu nisip fin si temperaturi de vis. Pentru cei care inca nu s-au hotarat cu privire la vacanta anului 2017, echipa TUI TravelCenter recomanda 10 destinatii insulare care au ocupat cele mai bune pozitii in preferintele turistilor.

10. Bali, Indonezia

bali indonezia

*Sursa foto: Cocos.Bounty/Shutterstock.com

Bali este o destinatie din ce in ce mai cautata pentru linistea si relaxarea de care poti avea parte aici. Cei care isi doresc sa incerce lucruri noi in vacanta se pot inscrie la cursuri de yoga sau meditatie sustinute de localnici.

9. Kauai, Hawaii

kauai

*Sursa foto:  Mohamed Selim/Shutterstock.com

Kauai este o insula situata in Oceanul Pacific si face parte din arhipelagul Hawaii. Majoritatea suprafetei insulei este acoperita de paduri tropicale care i-au adus insulei Kauai si un al doilea nume, acela de “Insula Gradina”.

8. Hilton Head, South Carolina

hilton head

*Sursa foto: PETER LAKOMY/Shutterstock.com

Cunoscuta pentru plajele superbe si terenurile de golf intinse, insula Hilton Head este una dintre destinatiile populare din Statele Unite. Situata pe coasta de est a continentului, Hilton Head se afla in apropierea statelor Georgia si Florida.

7. Maui, Hawaii

autostrada hana

*Sursa foto: Lee Prince/Shutterstock.com

O alta insula din Hawaii care merita vizitata este Maui. Maui este a doua insula ca suprafata din arhipelagul Hawaii si ocupa locul 17 in topul celor mai mari insule din Statele Unite. Una dintre cele mai populare atractii turistice o constituie Autostrada Hana ce strabate coasta de est a insulei.

6. Cebu, Filipine

cebu

*Sursa foto: Maks Ershov/Shutterstock.com

Cel mai mare si cel mai vechi oras din Filipine se afla pe insula Cebu si este adesea numit “Regina Sudului”. In Cebu s-a pus mare accent pe dezvoltarea turistica a zonei si au fost construite numeroase zone de lux care sunt atractia principala pentru turistii dispusi sa strabata drumul pana in Filipine. Peisajul natural este unul dintre punctele forte ale insulei, Cebu fiind una dintre cele mai frumoase zone din sudul Asiei.

5. Santorini, Grecia

santorini grecia

*Sursa foto: Neirfy/Shutterstock.com

Cum spuneam si la inceputul articolului, nu este nevoie sa calatoresti foarte mult pentru a ajunge intr-o destinatie de vis. La mica distanta de Romania se afla una dintre cele mai cautate destinatii insulare din lume – insula Santorini. Faimoasa datorita constructiilor situate vertical pe coasta, Santorini este o destinatie potrivita in special pentru sejururile romantice.

4. Insulele Phi Phi, Thailanda

phi phi

*Sursa foto: Dmitry Rukhlenko/Shutterstock.com

Thailanda este una dintre destinatiile exotice favorite ale romanilor, datorita peisajelor incredibile si preturilor de acolo relativ mici. Insulele Phi Phi reprezinta definitia paradisului tropical; aici te poti bucura de nisip fin, ape limpezi de culoare verde, palmieri si vegetatie luxurianta.

3. Seychelles

seychelles - 1

*Sursa foto: Simon Dannhauer/Shutterstock.com

Seychelles este o destinatie exclusivista in care te poti bucura de cele mai bune servicii la cele mai ridicate standarde. Descopera mediul natural incredibil din Seychelles si plimba-te pe plaja alaturi de broscutele testoase intr-un cadru ideal pentru relaxare.

2. Palawan, Filipine

palawan

*Sursa foto: PhotoRoman/Shutterstock.com

Palawan este un paradis verde situat in partea vestica a arhipelagului Filipine. Relieful muntos, unul dintre elementele spectaculoase ale insulei, incadreaza perfect golfurile cu apa limpede din Palawan.

1.Phuket, Thailanda

phuket thailanda

*Sursa foto: toiletroom/Shutterstock.com

Cea mai populara destinatie din Thailanda, insula Phuket, intampina toti turistii cu plaje curate cu nisip fin si mancare traditionala excelenta. Ceea ce face din Thailanda o destinatie atat de iubita este clima extrem de prietenoasa si peisajele extraordinare. La toate acestea se adauga preturile rezonabile si se obtine o destinatie ideala pentru orice anotimp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*