Wizz Air zboara cu motoarele turate spre un nou an pe crestere in Romania. „Pentru 2017 am pus in vanzare 7,6 milioane de locuri“

Compania aeriană Wizz Air, lider pe piaţa locală, se îndreaptă cu paşi repezi spre şapte milioane de pasageri pe rutele pe care le operează în România după ce a pregătit pentru acest an un număr de locuri la vânzare cu 22% mai mare faţă de cel din anul precedent.

„Anul acesta, Wizz Air oferă în total mai mult de 7,6 mi­lioane de locuri la vân­zare pe 133 de rute la pre­ţuri scăzute din Ro­mâ­nia”, au spus reprezentanţii Wizz Air. Com­pania a transportat anul trecut 5,5 mili­oa­ne de pasageri pe rutele din şi spre Ro­mânia.

Pentru anul trecut, compania a scos la vân­zare 6,26 milioane de locuri în avioane. Astfel, dacă luăm în calcul că anul acesta nu­mărul locurilor puse în vânzare de companie a crescut cu 22%, compania aeriană ar putea ajunge la 6,8 milioane de pasageri pe rutele din România, arată cal­culele ZF făcute pe baza informaţiilor furnizate de companie.

Cu această evoluţie, Wizz Air îşi va consolida prima poziţie pe piaţa locală, în condiţiile în care Blue Air, principalul con­curent, estimează circa 5 milioane de pas­ageri pe toate rutele operate, în timp ce Tarom, al treilea jucător de pe piaţă, este lăsat în urmă de cei mai mari transportatori low-cost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*