Nicolae Bucovala, proprietarul complexului Steaua de Mare din Eforie Nord: Asteptam un sezon de vara mai bun, aproape toate camerele au fost rezervate la all-inclusive

Omul de afaceri Nicolae Bucovală, care deţine complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, dar şi hotelul Tomis din Mamaia şi Cupidon din Ve­nus, spune că aşteaptă un sezon de vară mai bun, aproape toate camerele au fost re­zervate, iar turiştii au cumpărat cu pa­chete all-inclusive (toate mesele in­cluse).

„Avem turişti care au cumpărat pachete prin agenţii de turism şi turişti care au rezervat prin site. Stau cel puţin cinci nopţi în sistem all-inclusive, înce­pând cu jumătatea lui iunie aştep­tăm seriile de turişti. Financiar cred că va fi un sezon mai bun”, a declarat pentru ZF Nicolae Bu­co­vală. El pune la dis­po­ziţie 1.000 de lo­curi de cazare în com­plexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, unul din pu­ţinele complexe ce oferă cazare în regim all-incluse pe litoral.

Tariful unui sejur de cinci nopţi în regim all-inclusive, cu cazare în cameră dublă, este de 2.300 de lei în perioada 7-12 iulie, arată datele de pe site-ul de rezervări booking.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*