Satul superb Romania unde o casa costa cat un salariu. Din pacate este parasit

Astăzi îți facem cunoștință cu cel mai pitoresc sat din România în care locuiesc doar 7 persoane. Uimitor, dar casele de aici sunt extrem de ieftine. Aerul curat și natura de vis de aici te poate cufunda în sânul naturii. Gherdealul este satul în care parcă lumea s-a sfârșit dar care îți poate oferi o vacanță liniștită și frumoasă de vis.

Gherdealul este primul sat după Cincu, după ce se termină judeţul Braşov din punct de vedere teritorial.

Casele se vând ieftin. „Aici, o casă costă cam 20 – 24 de milioane de lei vechi. N-a mai rămas mare lucru din ele. Oamenii au plecat, mânca-i-ar amarul.”, spune o femeie despre satul în care locuieşte, potrivit povestisasesti.com și preluat de timisoarastiri.ro.

Căutând pe internet, veți găsi despre Gherdeal titluri dezolante precum: La Gherdeal, fiecărui locuitor îi revin 12 case, Gherdeal șapte fumuri, Povestea ultimilor sași din Gherdeal, etc.

Pare un sat în care lumea s-a sfârșit, de unde toți s-au risipit care încotro, în care au mai rămas locuitori de numărat pe degete: vreo doi-trei sași și cam tot atâția români. Toți bătrâni, bolnavi, izolați de lume. Foarte singuri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*