Agenţia de turism Eturia: Thailanda, Maldive şi Cuba rămân cele mai solicitate destinaţii exotice pentru plajă

Agenţia de turism Eturia, controlată de antreprenorii Sorin Stoica şi Daniela Shah şi care vinde vacanţe în destinaţii exotice, targetează penru acest afaceri de 11 milioane de euro, în creştere cu 37% faţă de nivelul de anul trecut.

„Cele mai solicitate rămân desti­na­ţiile de plajă precum Thailanda, Mal­dive, Cuba şi Republica Domini­cană. Foarte sus în topurile noastre se situează şi SUA, dar şi Japonia, care au înre­gistrat peste 50% creştere în ultimii doi ani. Anul acesta, proaspăt intrate în top sunt Vietnam şi Malaiezia”, a declarat Sorin Stoica, şeful agenţiei de turism şi unul dintre proprietari.

Un sejur de opt zile în Maldive, cu plecare din Bucureşti, în luna octombrie, costă de la 1.100 de euro, cu cazare la hoteluri de patru stele, arată datele de pe site-ul agenţiei de turism.

Compania şi-a cres­cut afacerile cu 37% în primul tri­mestru faţă de perioada similară a anului trecut.

Eturia vinde anual în jur de 2.000 de va­canţe. Preţul mediu pentru un sejur la plajă este de 1.300 euro de persoană, iar pentru un circuit, de 1.800 euro de per­soană, a mai pre­cizat Sorin Stoica. Recent, agenţia a des­chis un birou re­gional în Cluj-Napoca, până acum operând doar în Bucureşti şi Piatra Neamţ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*