Hotelul cu 10.000 de camere, care n-a fost niciodata locuit! MISTERUL INCREDIBIL ascuns de această BIJUTERIE de pe insulă

Hotelul cu 10.000 de camere, care n-a fost niciodata locuit! MISTERUL INCREDIBIL ascuns de această BIJUTERIE de pe insulă

Chiar dacă pare greu de crezut, există un hotel cu 10.000 de camere, ce nu a fost locuit niciodată.

Pe insula Rugen din Marea Baltică, se află cel mai mare hotel din lume. Clădirea are 10.000 de dormitoare și impresionează prin mărimea și frumusețea lui.

Totuși, în mod surprinzător, nimeni nu a stat vreodată aici. Hotelul a fost construit în urmă cu 70 de ani, dar nu a avut niciun turist care să îi treacă pragul .

Motivul este incredibil. Impresionanta clădie a fost construită de naziști, între 1936 și 1939, la ordinele lui Adolf Hitler, temutul dictator. Scopul era acela de a găzdui 20.000 de persoane. Propaganda era simplă: „putere prin fericire”. Totuși, n-a fost să fie.

În acea perioadă, războiul a acaparat atenția tiranului, motiv pentru care hotelul a rămas nefinalizat. Aici au lucrat mai bine de 9.000 de muncitori, până când toți au fost transferați în fabricile de arme.  În timpul războiului, impresionantul hotel ce a fost folosit pe post de ascunzătoare.

Astăzi, hotelul este una dintre cele mai mari curiozități ale lumii.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.