Unde să mai stai la Dubai

Unde să mai stai la Dubai

Într-un oraş care creşte mereu, standardele sunt din ce în ce mai sus. Iată câteva locuri care le ating.

Dubai este centrul universului. Al celui legat de afaceri, sau al călătorilor înseţaţi de soare şi lumină în orice anotimp.

Standardele acestui oraş sunt foarte sus, luxul e la el acasă, ba mai mult este inventat şi reinventat în fiecare zi până la limita kitschul.

Apar mereu şi mereu locuri noi în care să stai, pe lângă cele clasice, cele foarte cunoscute cum ar fi One &Only The Palm sau să mănânci şi în altă parte decât în celebrul, e drept, uimitorul, desigur, Em Sherif.

Dukes Dubai:

De inspiraţie pur londoneză, hotelul este dotat, printre altele, cu un bar din lemn închis la culoare, popular printre localnicii de origine englezească şi britanicii băutori de martini.

Four Seasons Dubai International Financial Centre

Special pentru comunitatea de afaceri din lume, a fost creat acest uimitor loc care aduce mai degrabă cu un club privat. Oameni de afaceri din State şi Unite ale Americii şi din ţările din Golf vin să ia cina aici, în acest spaţiu decorat şi imaginat de Adam Tihany. Un spaţiu pentru creaţie şi productivitate.

Jumeirah Al Naseem

Loungeul preferat de către #millennials pentru a face snapchat, de-a lungul plajei. Este a patra extensie şi ultima a complexului Madinat Jumeirah.

Palazzo Versace Dubai


Donatella este în spatele fiecărui detaliu al proprietăţii de mai sus. De aceea fashionistele care vin aici roiesc toată ziua la restaurantul italian al hotelului.

St. Regis Dubai


Este aurit, este bogat, este scânteietor. Aici, aristocraţii wannabe roiesc în Bentley-urile lor superbe, fiind aşteptaţi şi serviţi de valeţii personali.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.