Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie speră la afaceri de 1,8 mil. euro şi 100.000 de turişti

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie speră la afaceri de 1,8 mil. euro şi 100.000 de turişti

„Doar anul acesta am investit încă un milion de euro, aşteptăm autostrăzile din Timişoara şi Cluj ca să continuăm dezvoltarea.“

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie, dezvoltat de fraţii Cristescu, a atras 60.000 de vizitatori de la început de an până la mijlocul lui iulie şi aşteaptă 100.000 de turişti până la final de an în tot complexul, dublu faţă de anul trecut.

„Am bugetat afaceri mai mari anul acesta, de 1,8 milioane de euro, faţă de 1,3 milioane de euro anul trecut. Am continuat investiţiile, am extins parcarea cu încă 400 de locuri şi am ajuns la 1.000 de locuri, am crescut capacitatea centrului la 1.200 de persoane simultan (faţă de 800 persoane anul trecut-n.red.) şi am dezvoltat noi facilităţi precum un traseu de căţărat escaladă pe turnul Arsenal“, a declarat pentru ZF Marius Cristescu, unul din antreprenorii români care au investit zeci de milioane de euro în sectorul hotelier, dar şi în facilităţi de divertisment.

În centrul de agrement din Orăştie, în Arsenal Park, fraţii Cristescu au investit până acum circa 15 milioane de euro. Doar anul trecut au investit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.