Black Friday la momondo.ro: bilete de avion la 1 euro dus-intors si city-break-uri de la 10 euro

Black Friday la momondo.ro: bilete de avion la 1 euro dus-intors si city-break-uri de la 10 euro

De Black Friday, Momondo.ro vinde bilete de avion la 1 euro dus-intors Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona si city-break-uri de la 10 euro/persoana. De asemenea, vor fi reduceri de pana la 80% pentru vacante mai lungi in mai multe insule europene.

Să recunoaștem – cu toții așteptăm evenimentul cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday – indiferent cât de contestat este de către unii sau de către alții. Să ridice mâna sus cine nu a cumpărat vreodată ceva din oferta ultimilor ani de Black Friday, indiferent cât de „oferte” au fost.

Spre deosebire de ofertele pentru electronice sau electrocasnice, ofertele pentru bilete de avion nu trebuie să se întâmple într-o adevărat zi. Poți să îți iei vacanța mult visată oricând, mai ales că, în general, companiile aeriene nu se înghesuie doar o singură dată pe an cu oferte.

Iar rolul momondo.ro este să te ajute să îți configurezi câte un mic Black Friday în fiecare zi, fie cu ofertele zilei, fie cu oferte tematice pentru zile libere sau vacanțe naționale.

Trebuie doar să cauți folosind motorul nostru de căutare și să îți configurezi propriul Black Friday. Și nici nu trebuie să fie vineri, poți să profiți de oferte în fiecare zi. Sigur, ar fi cam greu să îți alegi o destinație nouă în fiecare zi, că nu toți putem să ne luăm un an sabatic. Din păcate.

Așadar pentru a sta la curent cu oferte ca de Black Friday, în fiecare zi, apasă pe pagina aceasta combinația de taste CTRL + D (tasta control simultan cu tasta d) și îți vei adăuga un semn de carte în browser spre această pagină, astfel încât să nu uiți să revii în fiecare zi până în noiembrie pentru a consulta cele mai bune oferte la bilete de avion și pachete de vacanță do-it-yourself (DIY).

Găsește zilnic Black Friday la toate companiile aeriene

momondo.ro te ajută să găsești bilete de avion la cele mai bune prețuri. Și niciodată nu știi când companii aeriene precum TAROM, Blue Air, Qatar Airways sau oricare altă companie aeriană se trezește să facă o ofertă ca de Black Friday fie spre destinația exotică mult visată, fie spre orașul european pe care în fiecare an îți tot spui că o să-l vezi, dar fie nu găsești oferta potrivită, fie datele de călătorie nu îți sunt potrivite.

Mirajul reducerilor pentru bilete de avion și vacanțe nu ar trebui să existe o singură dată pe an, cum e cu electronicele și electrocasnicele, ci ar fi bine să fie mereu. Și, din fericire, cu motorul de căutare momondo chiar reușești să găsești Black Friday-urile tuturor companiilor aeriene.

Cele mai căutate destinații de vacanță pe momondo.ro

Oferte bilete de avion spre Londra, Marea Britanie

Caută cele mai ieftine bilete de avion spre Londra

Oferte bilete de avion spre Lisabona, Portugalia

Caută cele mai ieftine bilete de avion spre Lisabona

Oferte bilete de avion către Amsterdam, Olanda

Caută cele mai ieftine bilete de avion spre Amsterdam

Oferte bilete de avion către Roma, Italia

Caută cele mai ieftine bilete de avion spre Roma

Oferte bilete de avion spre Tenerife, Spania

Caută cele mai ieftine bilete de avion spre Tenerife

Oferte spre Phuket, Thailanda

Caută cele mai ieftine bilete de avion spre Phuket, Thailanda

Pentru rapiditate si pentru a asigura blocarea tarifului preferential, Momondo.ro recomanda plata cu cardul. Pentru biletele de avion aceasta este disponibila in procesul de cumparare, iar la vacante/city break-uri plata se va face imediat dupa ce clientul este contactat de un agent Momondo.ro, care ii va trimite un link de plata cu cardul.

Momondo.ro este una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, alaturi de TUI TravelCenter/Eurolines, Perfect Tour, Christian Tour, Happy Tour. Pe piata online, principalii jucatori sunt Paravion, Tripsta si eSky. In 2015,

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.