Doi antreprenori romani lanseaza ViziteazaDelta.ro

Doi antreprenori romani, Dragos Catalinoiu Gociman si Gabriel Iliescu, lanseaza cu ocazia Targului de Turism al Romaniei, care incepe maine la Romexpo Bucuresti, prima platforma de prezentare, rezervare si vanzare a unei destinatii turistice din Romania, ViziteazaDelta.ro, in urma unor investitii de aproximativ 130.000 euro.

”Pana in prezent, am alocat acestui proiect din fonduri proprii circa 130.000 euro, iar in urmatorul an intentionam sa mai investim inca 70.000 euro, bani care vor proveni tot din fonduri proprii”, a declarat Dragos Catalinoiu Gociman, unul dintre initiatorii proiectului ViziteazaDelta.ro.

Platforma de booking ViziteazaDelta.ro este specializata in promovarea de pachete turistice integrate (asta inseamna: servicii de cazare, transport, masa, excursii, agrement intr-un singur loc) si este la ora actuala prima si singura platforma din Romania care ofera servicii turistice integrate pentru destinatia Delta Dunarii.

In dezvoltarea platformei, cei doi antreprenori au primit consultanta de la MaxiTours, un important tour-operator european.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*