Mihai Sora primeste un abonament pe viata de la TAROM, dupa incidentul cu “robotelul” companiei aeriene

Filosoful Mihai Șora a fost răsplătit de compania Tarom cu un abonament viager, pe toate cursele disponibile, după ce acesta s-a plâns că nu a putut să-și înregistreze anul nașterii, 1916, pe site.

”Ne bucurăm că l-am avut la bord pe domnul Mihai Șora și sperăm să-l avem pasager mulți ani de acum înainte, fidelizându-l cu abonament viager”, a transmis marți Tarom, pe pagina de Facebook.

Gestul vine după ce Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, a postat pe Facebook un mesaj amuzant în care atrăgea atenţia că “roboţelul” de pe site-ul de rezervări nu-i îngăduie să scrie „1916″, anul nașterii sale şi a cerut Tarom să rezolve această problemă.

Compania a reacţionat imediat urându-i ”La mulţi ani” lui Mihai Șora. Mai mult, Tarom a anunţat că i-a făcut check-in-ul filosofului şi a promis că va modifica softul pentru rezervările online.

“Draga Tarom, robotelul dumitale nu-mi ingaduie sa scriu „1916“ la anul nasterii. Nu vrea mai jos de „1919“. Esti buna sa-i lungesti circuitele? Scroll down, sus inimile. Multumesc. Un calator de 100+”, a scris Sora la monetul respectiv, iar reactia TAROM nu a intarziat sa apara, subliniind ca problema va fi rezolvata.

7 Comments

  1. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the
    internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they just
    don’t know about. You managed to hit the nail upon the
    top and also defined out the whole thing without having side-effects ,
    people could take a signal. Will probably be back to get more.
    Thanks

    Review my web-site; vpn special code

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*