Prețurile pe litoral pe prăbușesc! Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte

Programul ”Litoralul pentru toți” oferă tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon. Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte în luna septembrie!

În programul ”Litoralul pentru toţi” s-au înscris 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri.

Reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc susțin că majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de 8 ani. La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Litoralul pentru toți! Prețurile încep de la 45 de lei/noapte

”Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor.

Astfel, la sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreaca un sejur la malul Mării Negre”, a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv FPTR, potrivit Mediafax.

Prețurile pe litoral pe prăbușesc!

Programul ”Litoralul pentru toţi” începe de la 1 septembrie şi ţine până pe 15 octombrie, atunci când turiştii pot benefica de reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de şase nopţi.

Acestea oferă în cadrul programului pachete turistice de şase nopţi de cazare cu preţuri începând de la 199 Lei/persoana/sejur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*