eMAG continuă Black Friday cu recomandări de produse utile la ȘCOALĂ ONLINE

eMAG continuă Black Friday cu recomandări de produse utile la ȘCOALĂ ONLINE

Școala online e regula în pandemie și în ultimele săptămâni din ce în ce mai mulți elevi și profesori au trecut la această formă de învățământ. Dar ai nevoie de camere web, laptop, tablete, microfoane. De Black Friday la eMAG noi am făcut o selecție de cele mai bune oferte pentru școala online.

eMag a organizat Black Friday din dimineața aceasta de la ora 7.35 și au fost vândute sute de mii de produse deja, dar oferta este actualizată treptat pe măsură ce unele produse ies din stoc, iar altele sunt adăugate, pentru ca mai mulți oameni să poată profita de reduceri adevărate.

Vezi aici catalogul eMAG Black Friday cu runda doi de reduceri pregătite pentru clienți.

Cele mai bune soluții pentru școala online de Black Friday

Tabletă Samsung Galaxy Tab A 10.1 Octa Core. Este o tabletă decentă pentru cei care vor să facă școală online sau chiar și pentru părinții care vor să se relaxeze după muncă pe un ecran mare, de 10 inci. Are doar 2 GB de RAM, ceea ce înseamnă că e destul de puțin puternică, iar stocarea e de doar 32 de GB. La Prețul de 800 de lei e o ofertă bună, dar dacă vrei ceva mai performant caută mai mult.

O variantă mai ieftină pentru o tabletă mare ar fi Huawei MediaPad T3 cu un ecran de 9,6 inci, 2 GB de Ram și 32 de GB de spațiu de stocare. Un avantaj al acesteia, care costă doar 650 de lei, e că are și conexiune 4G, așa că nu trebuie să ai WiFi, ci să îi pui o cartelă de internet.

Microfonul de streaming Trust Mantis GXT 232 nu e cel mai bun de pe piață și nu vei impresiona neapărat foarte mulți oameni dacă te joci, dar dacă ești profesor și vrei să fii auzit mai bine, acest microfon este unul care îmbunătățește calitatea conferințelor online și se conectează prin mufă USB. Costă doar 90 de lei și are o reducere de 36%.

Sistemul All in One Lenovo IdeaCentre A340-22IGM e o alegere interesantă, pentru că ai un întreg calculator într-un monitor. Ce nu ai pentru școală online ar fi camera web, dar stai un pic cu noi. Are doar un procesor Intel Celeron J4025, un ecran mare Full HD, 4 GB de RAM și 256 de GB de stocare. Nu te vei juca pe el, dar poate fi folosit ușor în videoconferințe, Power Point și documente. Costă doar 1.400 de lei redus cu 36%. Arată bine, vine cu tastatură și mouse și nu ocupă mult spațiu.

Că tot ziceam de camere web. La un moment dat au devenit un bun foarte prețios, așa că au costat foarte mult. Logitech C270 e o cameră entry level bună, cu o calitate HD, ceea ce e mai mult decât suficientă pentru conversații online. Se conectează prin USB și poți seta din Google Meet, Zoom sau Skype să fie folosită. Plus că se agață de laptop.

eMAG a dat startul reducerilor de Black Friday 2020, iar întreaga oferă este disponibilă AICI. Campania a devenit activă în jurul orei 07.35, iar utilizatorii aplicației eMAG sunt primii care au putut beneficia de electronice, electrocasnice și alte produse la preț redus.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.