eMAG Black Friday 2022 – Ce promite compania pentru ziua de 11 noiembrie

eMAG Black Friday 2022 – Ce promite compania pentru ziua de 11 noiembrie

​eMAG estimează că vânzările de Black Friday vor totaliza 639 milioane lei – cu 30 de milioane mai mult decât anul trecut – și spune că numărul de oferte va fi de 1,5 milioane de Black Friday. eMAG promite că produsele comandate vor ajunge la toată lumea până pe 25 noiembrie. De Black Friday, eMAG vinde într-o zi cât într-o lună obișnuită.

Cei de la eMAG spun că au crescut cu 23% căutările pe Google legate de Black Friday, iar interesul este mai mare decât anul trecut și vânzările estimate vor fi cu 5% mai mari față de 2021, când totalul a fost 609 milioane lei.

Compania spune că la 69% dintre oferte, produsul va avea cel mai mic preț din 2022, în timp ce la restul de 31% dintre produse cel mai mic preț a fost în campaniile precedente de reduceri.

În primele trei zile vor fi livrate 300.000 – 350.000 de comenzi/zi, estimează compania.

Șefii companiei spun că nu mai sunt probleme grave cu produsele care vin din China, spre diferență de edițiile de BF din 2020 și 2021. Sub 10% dintre produse sunt afectate de problemele de aprovizionare din China.

Sondaje făcute de eMAG arată că cei mai mulți vor cumpăra electrocasnice mici, televizoare, telefoane mobile, haine și frigidere. Spre deosebire de ultimii doi ani, când s-au cumpărat produse pentru casă, pe fondul pandemiei, în 2022 este de așteptat să fie cumpărate multe produse ce au legătură cu ieșitul, cum ar fi hainele și parfumurile.

Cei de la eMAG nu au comunicat ora la care va începe Black Friday pe 11 noiembrie, mulțumindu-se să spună că va fi „dimineață devreme”. Compania spune că vor fi în ofertă 160.000 de electrocasnice mici, 60.000 de televizoare, 205.000 smartphone-uri și gadget-uri, 40.000 de laptop-uri și 60.000 de frigidere și mașini de spălat.

Compania promite că toată lumea își va primi produsele până pe 25 noiembrie și că 75% dintre comenzi vor fi expediate în primele cinci zile de după 11 noiembrie. În București, eMAG estimează că aproape 40.000 de colete vor ajunge la easybox în seara de vineri 11 noiembrie.

La fel ca anii trecuți, vor fi vândute vouchere de cazare, reduceri pentru mașini noi și vouchere de reducere la bilete de avion. Tot precum anii trecuți, în ofertă va fi și aur.

eMAG a investit 43 milioane euro pentru automatizarea centrului logistic din Joița (jud Giurgiu), instalând un robot industrial de preluare, de mari dimensiuni și 432 de roboți mai mici, de tip „shuttle”. Pe partea de tehnologie (servere, hosting, cloud, relații cu clienții) investițiile au fost de 4,3 milioane euro.

Sursa: hotnews.ro

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.