Un investitor din Suceava castiga un safari de o saptamana in Kenya in cadrul competitiei Leii BVB

Gabriel Oanea din Suceava este castigatorul extragerii din luna aprilie a competitiei Leii BVB organizata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Gabriel Oanea a castigat un safari de o saptamana in Kenya, oferit de Paravion. Al doilea loc i-a revenit lui Aurel Man din Targu Mures, care a castigat un smartwatch Fitbit, oferit de iStyle Retail.

Competitia Leii BVB este organizata cu scopul de a stimula si rasplati investitorii individuali activi pe bursa. Extragerea din luna aprilie a Leii BVB a fost organizata in data de 4 mai, exact in ziua cand Leul celebreaza 150 de ani de cand este moneda nationala a Romaniei.

De la inceputul competitiei au fost inregistrate peste 7.200 de tranzactii pe www.leiibvb.ro, cu o valoare totala de aproximativ 46 milioane lei.

Leii BVB a inceput in luna februarie si se va incheia in noiembrie 2017. In cele 10 luni de concurs, investitorii care au realizat cel putin o tranzactie si au inregistrat-o pe www.leiibvb.ro vor putea participa la extragerile lunare in care pot castiga drept premiu un city break intr-un oras faimos din Europa sau, in unele luni, chiar in destinatii exotice precum Dubai sau Kenya.

Gabriel Oanea (39 de ani) a castigat un safari de o saptamana in Kenya, in valoare de 3.000 de euro, oferit de Paravion, cea mai mare agentie online de turism din Romania. Tranzactia castigatoare a fost efectuata cu actiuni Banca Transilvania (TLV), prin intermediul BT Capital Partners. Gabriel Oanea este economist si investeste la Bursa de Valori Bucuresti de peste zece ani.

„La inceput, am considerat investitiile pe piata de capital o metoda de economisire. Am fost atras de randamentele superioare celor oferite de depozitele bancare. Investesc, in principal, in companii din sectorul bancar, dar am avut si participatii mai mici in companii din sectorele energetic, constructii si servicii. Pentru cei care vor sa investeasca pe piata de capital din Romania, dar nu au curajul sa faca primul pas, sfatul meu este sa investeasca in cunostinta de cauza, sa se informeze si sa gandeasca pe termen lung,” a spus Gabriel Oanea.

Castigatorul locului second este Aurel Man (60 de ani), care a castigat un smartwatch Fitbit Blaze Series oferit de iStyle Retail, cel mai mare lant de magazine Apple Premium Reseller din Europa Centrala si de Est. El a tranzactionat actiuni Erste Group Bank (EBS), prin intermediul casei de brokeraj Estinvest. Aurel Man este pensionar si investeste pe piata de capital din Romania din anul 2008, condus de dorinta unor randamente ridicate.

„Investesc in companii din sectoarele bancar si energetic. Brokerul meu m-a sfatuit sa particip la competitia Leii BVB si i-am urmat sfatul. Tuturor viitorilor investitori le-as sugera sa studieze companiile inainte de a investi in ele, sa asculte de sfatul brokerului lor si sa investeasca in companii solide,” spune Aurel Man.

Principalele reguli ale competitiei „Leii BVB” sunt:

  • Participarea este gratuita si se adreseaza investitorilor individuali care au minim 18 ani
  • Competitia este deschisa tuturor investitorilor individuali care tranzactioneaza pe una din pietele Bursei de Valori Bucuresti
  • Toate tranzactiile sunt eligibile pentru extragere si nu exista nicio valoare minima a investitiei
  • Un investitor individual poate sa inregistreze maxim 100 de tranzactii in fiecare luna
  • Extragerea este aleatorie. 150 de tranzactii vor fi extrase aleatoriu, iar tranzactia cu cea mai mare valoare va fi declarata castigatoare
  • Toti investitorii trebuie sa isi inregistreze tranzactia completand formularul de pe site-ul www.leii-bvb.ro

Urmatoarea extragere pentru tranzactiile inregistrate in luna mai va avea loc in data de 6 iunie, iar premiile sunt: un city break de 3 zile la Londra , Milano sau Praga si un smartwatch Fitbit Blaze. Tranzactiile realizate in luna mai pot fi inregistrate pana in data de 1 iunie, ora 23:59, pe website-ul www.leiibvb.ro.

Despre Paravion

Paravion este cea mai mare agentie de turism online din Romania, care opereaza pe mai multe piete din Europa de Est si in Turcia, oferind servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel. Website-ul beneficiaza de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum si de solutii de securitate dezvoltate de Zitec si PayU. Rezerva-ti urmatoarea calatorie acum: www.paravion.ro

Despre Fitbit

Fitbit este cunoscut pentru dispozitivele sale de monitorizare a activitatii, device-uri wireless de purtat care masoara date precum numarul de pasi facuti, ritmul cardiac, calitatea somnului, trepte urcate si alte valori metrice personale implicate, precum si smartwatch-uri. Pentru castigatorii tragerilor la sorti lunare Leii BVB, Fitbit ofera Fitbit Blaze – un smartwatch inovator care ofera o imbunatatire a activitatilor de fitness oferind functia de monitorizare a batailor inimii fara a avea o banda inconfortabila care sa iti cuprinda pieptul. Afla mai multe despre produsele Fitbit pe: www.fitbit.com!

Despre iStyle Retail

iSTYLE Retail este cel mai mare lant de magazine Apple Premium Reseller din Centrul si Estul Europei. Prin intermediul celor 22 de magazine retail si online, iSTYLE Retail ofera gama completa de Mac, iPad, iPod, iPhone si Apple TV, impreuna cu un portofoliu impresionant, dar atent selectionat, de accesorii si software. Afla mai multe despre iSTYLE pe: www.istyle.eu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*