Aerotravel: Numărul turiştilor care merg în vacanţă în insula grecească Skiathos va creşte cu 10-15% în acest an. O familie cheltuie între 1.300 şi 2.000 de euro pe un sejur în Grecia

Antonio Niţu, directorul general al Aerotravel, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe plan local, estimează că numărul românilor care îşi vor petrece vacanţa în insula grecească Skiathos va creşte în acest an cu 10-15%.

Agenţia de turism a vândut anul trecut aproximativ 3.300 de pachete de vacanţă în Skiathos, aceasta fiind una dintre cele mai căutate insule greceşti de către români.

„Un procent foarte mare de turişti revin chiar şi pentru a şaptea oară în Skiathos. (…) Creşterea numărului de turişti ne-a determinat să diversificăm oferta de cazare prin adăugarea de noi vile şi hoteluri în portofoliu”, a spus Antonio Niţu.

Printre cele mai scumpe pachete vândute anul trecut de Aerotravel pentru insula Skiathos au fost mai multe sejururi de şapte nopţi pentru două persoane, cu avion charter, la un hotel de 5 stele şi mic dejun inclus, în valoare de 5.000 de euro.

Şi familiile cu copii din România preferă insula Skiathos ca destinaţie de vacanţă pe fondul distanţei mici între restaurante, taverne şi plaje sau hoteluri în care sunt cazaţi. „Dacă vârsta copiilor este mică, familiile se orientează spre hoteluri cu demipensiune, care să le asigure un sejur confortabil.

Familiile ai căror copii au peste 7-8 ani aleg şi hoteluri sau vile cu mic dejun sau chiar în regim self-catering, deoarece se pot deplasa mai uşor la restaurant, pe plajă sau în excursiile opţionale”, a precizat Antonio Niţu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.