Transilvania Investments Alliance ajunge la o participaţie de 93% din Turism Felix, după ce a cumpărat un pachet de 134,7 mil. acţiuni la un preţ de 44,5 mil. lei

Transilvania Investments Alliance (TRANSI, fosta SIF Transilvania) a fost cumpărătorul din spatele tranzacţiei Deals anunţată ieri de ZF, în valoare de 44,56 milioane de lei, reiese dintr-un raport de la BVB.

Astfel, societatea a achiziţionat un număr de 143,75 milioane de acţiuni ale Turism Felix (TUFE) la un preţ total de 44,56 milioane de lei, adică 29,27% din capitalul social al companiei. Transilvania Investments ajunge astfel la o participaţie de 93%.

„Confirmăm încrederea pe care o avem în potenţialul acestei companii ce a probat, în ultimii ani, rezilienţă şi dorinţă de a se dezvolta, cu o viziune proaspătă şi apetit pentru investiţii noi. Tranzacţia ne permite să ducem la un nou nivel strategia pe care am definit-o pentru toate activele pe care fondul le deţine în domeniul ospitalităţii, oferind acţionarilor noştri garanţia că acţionăm pentru a maximiza randamentele obţinute.”, spune Radu Roşca, preşedinte executiv al Transilvania Investments.

Compania Turism Felix operează cinci hoteluri în staţiunea Băile Felix: Internaţional (4 stele), Termal (3), Nufărul (3), Poieniţa (3), Mureş (2), precum şi ştrandul Apolo Felix. Lotus Therm Spa & Luxury Resort (5) face parte de asemenea din portofoliul Turism Felix şi al Transilvania Investments.

În luna iulie este programată finalizarea celei mai mari investiţii din ultimii ani, modernizarea ştrandului Venus din staţiunea Băile 1 Mai, deţinut de Turism Felix. Pentru renovarea acestuia a fost alocat un buget de peste 40 milioane de lei.

3 Comments

  1. Hi there, i read your blog from time to time and i own a
    similar one and i was just curious if you get a lot of
    spam remarks? If so how do you protect against it, any plugin or anything
    you can recommend? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.

    My website; vpn coupon code 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*