10 hoteluri cu piscina de pe litoral

Pentru familiile cu copii, dar si pentru cei care aleg sa petreaca un sejur mai lung pe litoralul romanesc, hotelul cu piscina este intotdeauna o alegere inspirata care impiedica situatii neprevazute precum o apa a marii prea rece sau plina de alge sa poata strica vacanta mult dorita si planuita. Pe litoralul romanesc exista numeroase optiuni de cazare in hoteluri cu piscina pentru toate bugetele, incepand cu hoteluri de 2 stele si pana la complexele turistice de lux de 5 stele.

Cele mai cautate hoteluri cu piscina de pe litoral

1. Hotel Aurora 2* – Mamaia

Facilitati: Cele 343 de camere duble sunt impartite pe cele 10 etaje ale hotelului si decorate cu gust, in culori ce amintesc de litoral. Toate camerele din hotel sunt dotate cu aer conditionat, frigider, televiziune prin cablu si baie cu dus. Vederea din camere este laterala catre Marea Neagra si Lacul Siutghiol.

Piscina: Hotelul dispune de doua piscine outdoor cu adancimi de la 1.1 m pana la 1.8m si 200 mp suprafata pentru adulti, iar pentru copii de o piscina cu o adancime de 0.7m si o suprafata de 40 mp. Piscinele sunt mentinute curate si tratate prin sterilizare, cu ozon in piscina pentru copii si UV si minim de clor in piscina pentru adulti.

2. Hotel Laguna 2* – Vama Veche

Facilitati: Optiunea de cazare intr-un hotel modern cu piscina nu este pierduta nici pentru cei care au ramas atasati de anii studentiei. Hotelul dispune de 48 de unitati de cazare impartite in 32 camere duble cu balcon, 10 camere duble fara balcon si 6 camere triple cu balcon, toate dotate cu baie proprie si televiziune prin cablu.

Piscina: Piscina hotelului se afla in curtea interioara, fiind ingradita de zidurile hotelului al carui design inspirat in culori vii, de vacanta, dau un farmec aparte. Piscina este dotata inclusiv cu sezlonguri si umbrelute unde parintii se pot relaxa cat cei mici se bucura de apa curata a piscinei.

3. Hotel Majestic 3* – Olimp

Facilitati: Camere duble sau single dotate cu racitor, televizor, aer conditionat si baie cu dus in camera. Apartamentele au aceleasi dotari ca si camerele duble si sunt ideale pentru familiile cu doi sau mai multi copii. Toate camerele au vedere la mare.

Piscina: Piscina outdoor a hotelului se afla intr-o curte interioara plina de verdeata ce ofera umbra pentru zilele calduroase. In zona piscinei se afla si un bar de unde oaspetii hotelului pot servi bauturi racoritoare si cocktailuri ce pot fi savurate la umbra, pe sezlonguri.

4. Hotel Dorna 3* – Mamaia

Facilitati: Este primul hotel de 3 stele din Mamaia cu oferta all-inclusive. Cele 142 de camere si 5 apartamente sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, televizoare LCD, frigobar si baie in camera cu dus.

Piscina: Hotelul dispune de 2 piscine in aer liber, una pentru adulti si una pentru copii. Clientii au acces gratuit la sezlonguri, prosoape, umbrele si saltele.

5. Hotel Apolo 3* – Eforie Nord

Facilitati: Cele 110 unitati de cazare sunt utilate cu aer conditionat, televizor LCD cu televiziune prin cablu, acces internet, frigider si baie cu cada in fiecare camera.

Piscina: Construite in anul 2012, cele doua piscine ale hotelului, una pentru adulti si una pentru copii, sunt extrem de moderne si bine ingrijite, ridicandu-se la cele mai inalte standarde din categoria de 3 stele.

6. Cocor Spa Hotel 4* – Neptun

Facilitati: Hotelul pune la dispozitia turistilor 242 de camere mobilate in tonuri calde, linistitoare, ce confera o atmosfera de vara si vacanta fiecarei unitati de cazare in parte. Toate camerele au acces la internet wireless, telefon, TV prin cablu, aer conditionat si baie in camera. Camerele de la etaje dispun de balcoane.

Piscina: Hotelul dispune atat de piscina outdoor cat si de piscina indoor, impreuna cu un centru de Spa ce ofera programe welness special gandite pentru relaxare, detoxifiere si frumusete.

7. Hotel Cleopatra 4* – Saturn

Facilitati: Datorita situarii hotelului, toate cele 252 de camere si 24 de apartamente au vedere direct catre mare. Renovate complet in anul 2009, unitatile de cazare dispun de TV, minibar si baie in camera, toate aranjate si mobilate la standardele categoriei de 4 stele.

Piscina: Hotelul pune la dispozitia turistilor o serie de piscine pentru adulti si copii cu suprafete mari, dotate inclusiv cu jacuzzi si topogane. Clientii hotelului au acces la sezlonguri cu umbrelute pe marginea piscinei.

8. Hotel Afrodita 4* – Venus

Facilitati: Cele 124 de camere (5 apartamente, 34 de camere duble twin, 80 de camere duble matrimoniale si 5 camere single) impartite pe 5 etaje, fiecare cu paleta sa specifica de culori, sunt dotate cu minibar, telefon cu acces international, acces pe baza de cartela, internet wireless, aer conditionat, televizor si balcoane cu vedere spre gradina sau spre mare.

Piscina: Piscina exterioara a hotelului este situata intr-un spatiu verde, cu vedere spre plaja, iar clientii au acces gratuit la sezlonguri cu umbrelute atat pentru piscina, cat si pe plaja privata a hotelului.

9. Hotel Saturn 5* – Saturn

Facilitati: Cele 72 de camere sunt dotate cu televizor prin cablu, telefon, aer conditionat, internet, incalzire centrala, baie cu cada in camera si balcoane cu sezlonguri si masuta. Toate camerele sunt mobilate dupa cele mai inalte standarde de calitate, bun gust si rafinament.

Piscina: Piscina si centrul Spa sunt punctul forte al hotelului, reprezentand modalitatea ideala de relaxare atunci cand apa marii este prea rece sau afara este prea frig. Hotelul detine piscine pentru adulti, pentru copii si o piscina jacuzzi.

10. Hotel Vega 5* – Mamaia

Facilitati: Hotelul se distinge prin atmosfera unica de relaxare si reenergizare datorita atentiei la detalii si respectarii principiilor Feng Shui la decorarea intregului hotel, inclusiv a camerelor. Hotelul pune la dispozitia clientilor optiuni de cazare variate, de la suita junior cu vedere catre mare, la camere duble cu balcon, camere duble superioare, camere de familie si suite senior cu vedere frontala la mare. Toate unitatile de cazare dispun de bai proprii, acces la internet, telefon, aer conditionat si balcoane cu vedere la mare.

Piscina: Cele doua piscine outdoor ale hotelului sunt deschise din luna mai pana in octombrie, temperatura apei fiind mentinuta in permanenta la gradul ideal de confort. Piscina pentru copii este umpluta cu jucarii, iar personalul hotelului ii poate supraveghea pe cei mici cat parintii se relaxeaza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*