Blue Air va opera din iunie o cursa pe ruta Iasi-Munchen

Blue Air va opera din iunie o cursa pe ruta Iasi-Munchen

Compania aeriană Blue Air va lansa pe 15 iunie o nouă cursă de la Iaşi la Munchen, zborurile având trei frecvenţe săptămânale, în zilele de marţi, joi şi duminică.

Cu acestă rută, compania va lansa în această vară şase rute noi din baza operaţională de la Iaşi, respectiv Florenta, Glasgow, Milano, Munchen, Torino şi Valencia.

„Dinamica dezvoltării Aeroportului Internaţional Iaşi a trecut deja într-o noua etapă si a facut posibilă conectarea Iaşului, cu orase europene importante. Munchen este o destinatie extrem de solicitata de mediul de afaceri din orasul nostru si foarte importanta pentru orizontul investitiilor straine in Iasi si Moldova.”, a declarat conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi.

În acelaşi timp, Gheorghe Răcaru, director general al companiei aeriene apreciază că Blue Air s-a dezvoltat constant in ultimii ani, ajungand sa ofere o retea de peste 100 de rute, operate din 8 baze, cu o flota care va ajunge in această vară la 30 de aeronave Boeing 737 şi care va transporta anul acesta 5 milioane de pasageri

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.