Wizz Air zboara spre Malta, Larnaca si Stockholm din Cluj-Napoca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe plan local, începe din această săptămână să efectueze zboruri către Malta, Larnaca şi Stockholm , pasagerii care îşi planifică în această perioadă vacanţa de vară către destinaţiile menţionate putând să-şi rezerve biletele începând cu 104 lei.

Cu şase aronave Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de operatori de zbor, compania aeriană oferă acum 35 de destinaţii spre 17 ţări din Cluj-Napoca.

Zborurile spre Malta vor fi operate în zilele de miercuri şi duminică, cele spre Stockholm în zilele de luni şi vineri, iar cele spre Larnaca în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Începând tot cu luna martie, Wizz Air operează şi zboruri spre Bratislava, în zilele de luni şi vineri.

În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri au optat să călătorească cu Wizz Air din şi spre Cluj-Napoca. Operaţiunile companiei în Cluj-Napoca susţin mai mult de 1.000 de locuri de muncă în industriile de aviaţie şi turism, potrivit datelor furnizate de companie.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 79 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi care oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 138 de destinaţii din 40 de ţări.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*